YORGUN SAVAŞÇI...


Tarihe baktım da bir aydır yazmamışım...önce belim tutuldu..10 gün debelendim iyileşene kadar.Tam iyileştim taşınma derdi çıktı...paketleme ,yıkama,toplama,fazlaları dağıtma,yeni alış verişler,eksikleri tamamlama,yeni evin temizliği eksiği gediği derken ...zaman su gibi aktı gitti. Bu arada gezmelerden de eksik kalmadım... Bayramdan iki gün evvel taşınıp kabaca yerleşip valize bir iki bir şey atıp Dalaman yoluna düştük. Arkadaşım ısrar edince dayanamadım..iyi ki de gitmişiz. Çok güzel geçti.Dalyanda çamur banyosu yapıldı,İztuzu plajına gidildi, Ortacada hamam sefası yapıldı,Şelale diye çok güzel bahçeli bir lokantada tandır yendi,Sarıgermede denize dirildi ...kısacası harikaydı.Tatil bitti hayatın gerçeklerine döndük tabii.
Yavaş yavaş kolileri açıp herşeyi yıkayıp yerleştirmeye başladım.Sağ kolum zaten çok kullandığım zaman ağrı yapar, uyuşur ama yapacak birşey yoktu.. işler bana baktığı için mızmızlanmanın bir yararı olmadığını bilip ha gayret çalıştım durdum. Şu an yazarken bile zorlanıyorum. Aaaahhhh.. kolum...Yazmalıyım ...Bu gün Ankara'dan dürtelendim nerelerdesin diye...Ha ha ha ...Yorgun savaşçı gibiyim ...Aranıp sorulmak hoşuma gitti doğrusu...Bu evde 4 oda 1 salon var.. yani Allahtan hep bir hobi odası isterdim .... gerçek oldu..Şükürler olsun...Anlatacak çok şey var..Bu gecelik bu kadar ...sevgilerle...

Yorumlar

  1. hoşgeldinn :)

    ve yeni evin hayırlı olsun.döndüğümde kahve keyfine sendeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Sabırsızlıkla seni bekliyorum...öptüm ...

    YanıtlaSil
  3. Nefis şeyim; kim dürttü bakalım seni Ankara'lardan :P Yahu bir insan taşınıyorum deyip de tam bir ay yok olur mu ortalıklardan? Ayıp ayıp :P
    Hoşgeldin. Sana da hobi odası yaraşır. Ben sanıyordumki zaten hobi odan var? Anam sen nerlere sığdırıyordun bütün bunları?
    Sana 20 sene boyunca taşınmayı yasaklıyorum. Bu arada çok tatlı bir ailen var Allah nazardan saklasın. Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  4. Dürten kendini bilir....Ama araya hastalık girdi,bayram girdi kardeşim anca kendime geldim..Yeni eve eskilerden bir şey bırakmamaya çalıştım ,dağıttım hemen hemen herşeyi. Yeni eve yeniler olsun istedim. Tebdili mekanda ferahlık vardır derler...Ailem için söylediklerin için teşekkürler..Allah onları korusun gerisi boş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar