KASNAK PANOLAR...


Sandalyelerimi kapladığım kumaştan bir sürü şey yaptım. Bunlar yaptığım kasnak panolar. Bunların farklı çeşitlerini internette görmüştüm. Çok hoşuma gitmişlerdi,ben de yapmak istedim.

Daha önceden kurdele işlemek için aldığım küçük büyük tüm kasnakları ortaya çıkardım.Uygun olanları seçtim. Desenleride içlerine sığacak gibi seçip kestim ,taktım. Arkalarında ki fazlalıkları kestim işlem tamam.

Ahşap boyamada kullandığım boyutlu kontür boyalarımla bazı yerlerin üzerinden geçtim. Kimisine taş yapıştırdım,eklemeler yaptım.

Böylece bir grup oluşturdum. Bunları çok sade duran bir duvara taktım..renk geldi.

Bu arada başka bir yerde kullandığım beyaz bir dolabı da mutfağa aldım.Yeri ve rengi uyduğu için köşeye yerleştirdim. Yalnız kopukluk olmasın diye perde kumaşından bir şeriti kesip üzerine yapıştırdım. İki tane mavi kelebek stikır da koydum oldu bitti... arkası ...yarın...

Yorumlar

  1. Enfes bir görüntü.Hârikasınız.Ömrümüz mutfakta geçiyor zaten.Böyle güzel mutfakta hiç sıkılmaz insan.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Sağol Nedret hanım..çok kibarsın...

    YanıtlaSil
  3. Bunları 4 sene önce yabancı bir siteden görmüş yazmıştım ama ahşap boyaları ile üzerine doku vermemişlerdi cidden şık olmuş Nefise'cim bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. zATEN ÖNEML, OLAN KENDİMİZDEN BİR ŞEYLER KATABİLMEK..SAĞOL CANIM...

    YanıtlaSil
  5. ellerine saglık mutfak tanrım beni bastan yarat olmus:)

    YanıtlaSil
  6. Özge'cim teşekkür ederim...Gene beklerim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar