GAZİ PARMAK....

Şu anda bir arkadaşımdayım....Acım biraz azaldı gibi....Ne mi oldu... ha ha ha ...Yılbaşı süsü yapıyordum keçeden.. Tığla kenarlarını oyalıyordum.Tığ zor geçince biraz güç uyguladım ..Tığ elime batmış.. Hiç anlamadım gerçekten tığı geri çekmek isterken gelmedi.. gözlerim yuvalarından fırlayacaktı ..Tığ orta parmağıma batmış vaziyette.. neredeyse ağlayacağım.. Şoku atlatır atlatmaz çıkarmaya çalıştım. ama yok gelmedi... Herkes şaka yapıyorum zannetti önce.. Sonra başıma üşüştüler.. Arkadaşım çıkarmaya çalıştı ama oynattıkça acısı içimi yaktı.. epey uğraştık ..biryere takılıyor bir türlü çıkmıyordu.. Baktık olacak gibi değil.. Hastanenin yolunu tuttuk gece yarısı...

Acile elimde dikili duran tığla dalınca herkes bana baktı...Halime güleyim mi? Ağlayayım mı? Bilemedim... Acilde hemen hemşire inceledi...kan sulandırıcı kullandığımı söyleyince kesmeden çıkaralım, bakarsın kanama olur dedi. Önce röntgen çektirdik.. Nasıl durduğunu görmek için ..Bir üstten bir yandan. Üstteki resimde açık şekilde görüldüğü üzere,katil tığ enine öbür uca kadar gitmiş meğerse...Kemiğe takılıyormuş ben çıkarmaya çalışırken..Neyse uyuşturdu bir iki harekette çıkardı . Hiç bir acı hissetmedim. Uyuşmuş olduğu için şamata bile yaptık... Ayfer hemşireme buradan sevgilerimi iletiyorum....güler yüzü için teşekkür ederim. Biz bu arada Ayfer hemşireyle elimden tutup röntgen odasına beraber gidip geldiğimiz , hep beraber dolaştığımız için neredeyse kanki olduk . Kadın milleti işte o arada bile iki lafın belini kırıp benim blog sitesine varana kadar muhabbetti ilerlettik...el o haldeyken!...Tabii benim halim komikti biraz ele tığ batmış ama geriye çekme fırsatı olmadığı için yıldız şeklindeki kırmızı keçede asılı vaziyette... Yılbaşı ağacı gibi gittim hastaneye .. epey güldüm acımın arasında .Birde keçe kesildi diye aman ziyan oldu süsüm demem de cabası... ha ha ha ...2 gün sonra pansumana gideceğim. Bir de tetanoz aşısı yedim üstüne Ohhhh.. tam oldu gece gece.Antibiyotik ve ağrı kesici ilaçları da alıp arkadaşıma geri döndüm.. Tam kahvemi içecektim .. bu iş oldu. Oğlumda oradaydı . Uğrayıp tekrar çay içip hemen resim çekip bloğa gönderdim .Çünkü evden yapamıyorum . Yazımı da evden yazıyorum.

İşte konuya sebebiyet veren yıldızdan keşe süsüm ve hain tığ..Resimler tıklayınca büyüyor .. Gazi parmağımla sıcağı sıcağına yakışıklı bir resim çektik hemen . Epey canım yandı ama ben uslanmam .İyileşmek için gün sayarım artık Allahtan sağ elde değil..İşte böyle.. Ne diyelim Allah beterinden sakınsın...Bu da nazarımız olsun. Pooof diye uçsun gitsin inşallah....

Yorumlar

  1. ablamm çok geçmiş olsun :(

    sabah erken saat şimdi geçsin hemen arıyorum .allahım ne alem kadınsın demek yılbaşı süsü gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Ya Nefise gülsem mi ağlasam mı bilemedim, sakatlanman bile iş üstünde, gözün körolmasın:) Parmak, parmağın üstünde tığ, tığın üstünde süs.Keşke hemşire çıkarırken iki sıkiğne, bir trabzan attırıverseydin.
    Şaka bir yana geçmiş olsun, aman bacım dikkat et, keçe dediğin şey sertttir öyle kolay tığ işlemez. keşkem iğneyle yapaydın kenarlarını. Eh artık olan olmuş, dediğin gibi bu da nazar defetmiş
    tir belki.
    Tekrar geçmiş olsun diyor sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  3. AH CANIM YA....
    İNANAMADIM !!!!
    bununla gelmiş geçmiş olsun. lütfen şakaya gelmez bu işler.
    İtina ile koru O Parmağı..
    allaha emanet canım...
    :(((((((((

    YanıtlaSil
  4. Oooof, bir de komik anlatıyorsunuz yani.İçim kalktı kalktı oturdu.Çok geçmiş olsun.Ağrı kesici almayı ihmal etmeyin aman çok zonklar o sonradan.Çabucak iyileşir inşallah.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun .benim oğlumda eline olta batırmıştı doktorlar çıkardı.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun diye yorum bırakan ve telefonla arayan herkese teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  7. Ayy nasılda komik anlatmışsın. Bayağı önemli birşey atlatmışsın aslında tığ ta öbür uca kadar gitmiş ay:(( Neyse çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. benim içim gider böyle şeylere, röntgene bile bakamadım ama neşeli neşeli anlatmışsınız:)
    çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  9. Çınar...Gerçekten elimde nasıl dikili durduğunu görseydin sen de gülerdin canım.Ucuz atlattım vesselam .. teşekkür derim iyi dileklerine.

    YanıtlaSil
  10. Geçmiş olsun, farketmeden nasıl o kadar o batmış ya..Aslında küt uçlu olur ya tığlar yine de dikkat etmek lazım demek ki ben genelde unuturum üzerine otururum filan eşim çok kızardı haklıymış demek ki :) batacak popoma :) bloga da yazılmaz o zaman :))

    YanıtlaSil
  11. Keçe sert olduğu için.. önce deliklerini açayım sonra rahatça kenarını giderim dedim..asılıp delik açıyordum.. ama ben de nasıl böyle daldı hiç anlamadım vallahi...herkese ders olsun diye koydum...dikkat etmek lazım..

    YanıtlaSil
  12. Zaten o hali görünce aman dedim ay çok geçmiş olsun canım.Aman korktum ben şimdi :D

    YanıtlaSil
  13. Korkma canım ..HAYATTA İNSANIN BAŞINA NELER GELİYOR .. GEÇTİ GİTTİ...

    YanıtlaSil
  14. canım yazını okurken içim acıdı ama çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  15. Canım tekrar geçmiş olsun.Allah kazadan,beladan nazardan saklasın birdaha göstermesin

    YanıtlaSil
  16. Sağol Ceyda'cım.. teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar