YENİ YIL DEDİK... ESKİMEYE BAŞLADI BİLE....

Yeni yıl yeni yıl .. o da geldi geçti. ayın dördü oldu..Geleneklerimizde yok ama çocuklar mutlu olsun diye ortalığı biraz renklendirip, arkadaşlarımı yemeğe davet ettim.. Hoş biz zaten iki üç akşamda bir biraraya geliyoruz zaten.Ağacım olmadığı için arkadaşım bana verdi.. yaptığım elişi süsleri ona astık... Çok güzel oldu..rengarenk...Bu kelebeği de ben aldım.. şıkır şıkır bir şey..
Daha önceki seneden kalan ne varsa çıkarıp sağa sola serpiştirdim...
Kapılara sprey köpükle, şablonlu kağıtlarla desenler yaptık.. camları süsledik..
Ben en çok bu geyikleri seviyorum..
Balkon kapısına da köpükle şekiller yaptık, ışıklarımız vardı onları da taktık...Işıl ışıl bir ortam oluştu..Bu benim yıllar evvel aldığım bir oyuncak..Baba,anne,kız ve erkek çocuk kardan adam ailesi..Bize benzettiğim için almıştım.Baba kardan adam ceketinin içine eşini,kızını ve oğlunu sarıp sarmalamış...Sıcacık bir kucaklama..
Bunlar aslında kızkardeşimin çocuklara hediyelerinin paketleriydi.İkisinin de var...Ben onları süs yaptım..Heryere yeşil, kırmızı, altın rengi süsler yerleştirdim.
Daha çok resim vardı ..ama sıkıldım yüklemekten...
Bu tabakları da yeni yıl gelmeden birer birer aldım .. Çam ağacı şeklinde..vuruldum onları görünce..Bir kaç farklı modelini aldım takım gibi oldu..
Gelen arkadaşlarımız bize de değişiklik olsun diye hindi yaptırıp geldiler.. Üstüne bunları taktım.. yeni almıştım..Mutlaka bir yerlere takmam lazım yaaa... ! ha ha ha ..Biri eşim ,biri ben...

Ve... kurabiyeler.. geçen senelerden çok daha başarılı oldu bence..Azcık gururlandım kendimle...Herkese paket yapıp hediye verdim ...İnsanların yüzünde ki gülümseme benim ayaklarımı yerden kesiyor...çok mutlu oluyorum...Kurabiye konusu burda kapanmadı .. Daha çok resim yükleyeceğim .. Ne yapalım kardeşim çok cebelleştim yaparken ...biraz yayınlayayım değil mi ?.. Kalın sağlıcakla...

Yorumlar

  1. ev şahane olmuş süslemeler falan.kurabiyelerde gayet başarılı.çokta güzel bir akşam olmuş ohh ne güzel.nice keyifli anlarınız olsun bu yıl herşey süper ötesi olmaya devam etsin.ellerine sağlık.
    kurabiyelere devam et meraktayım:))) süprizler devam etsin

    YanıtlaSil
  2. Hiçbir gün bir önceki aratmasın. O erkek kahraman ve ceketi altına aldığı mutlu aile gibi devam edin hayatınıza her gün aynı sıcaklıkla.
    Her şeyin çok güzel göründüğü evinde ailen ve dostlarınla birlikte sağlıklı, mutlu, yıllar dileyip öçpüyorum Nefise'm..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok hoş... Hayatı renkelendirmek gerek...
    Keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. ev çok hoş olmuş....ve kurabiyeler nefis görünüyorr:)

    YanıtlaSil
  5. Herşey çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Sizin yılbaşı neşeli geçmiş bacım, Allah içinize sindirsin. Herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık, dilerim yeni yıl da güzel şeyler getirir size.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. dokunduğun her yeri güzelleştiriyorsun
    ne diyim ki harika :)ışıl ışılsın

    YanıtlaSil
  8. Cıvıl cıvıl.Ne güzel her şey.Yeni yıl heyecanı yerini aynı koşturmalara bıraktı işte.Sağlıklı olalım da :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar