ÇATIR..ÇATIR..TATİL YAPTIM


Didim..Mavi şehir... sabah....kahvaltı.. çay keyfi...gazeteler.. Allahtan başka ne istenir...ailem yanımda...sade açık bir çay, kepek ekmek canımı sıkıyor ama olsun.. verdiğim 5 kilo moral veriyor bana...ufak kaçamaklarla kazasız belasız tatilde de idare ettim işte..ve döndüm geldim.


Önde zeytin ağaçları, arkada deniz... püfür püfür esen rüzgar eşliğinde 5 kitap okudum.. doya doya..Canan Tan Yüreğim seni çok sevdi,Canan Tan Piraye,Ayşe Kulin Füreya,Juliet Marillier Kibele'nin Sırrı ve Georgette Heyer Aşka Bir Şan Daha.....Bir de yarıladığım Fatih Bayhan'ın Latife Hanım'ın Kağıtları var ....enteresan bir kadınmış..herşeyi kandi ağzından anlatmadan ölmesi ne yazık.
Burası Apollo tapınağı...gerçekten şaşırtıcı...o dönemde bu kadar ağır taşlar nasıl kaldırılmış insan şaşırıyor...çok fotoğraf var ama sadece bir kaç tane yükledim.. iyi seyirler..

Bu günlük bu kadar.. yayınlamam gereken çok şey var ayağımın tozu ile ancak bu kadar..hazırlanmam lazım ....yeğenimin sözü var...by.

Yorumlar

  1. oh, ne iyi yapmışsın!...
    hoş geldin... hoş!

    YanıtlaSil
  2. :)))))Hoşgeldiinn...
    ama diğer resimleri isteriM-Z !
    ********
    Hadi sözünüz hayrlı olsun canım.

    YanıtlaSil
  3. Ruşen... şükür kavuşturana diyelim...özlemişim gerçekten...

    Nunu'm...hoşbulduk..inşallah öyle olur.. şimdi geldim.. şahane bir geceydi..çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Aynı mekanlarda dolaşmışız Nefisciğim, keşke karşılaşsaymışız. Galiba ben senden biraz daha önce ayrıldım oradan. Tatilinizin güzel geçtiğine çok sevindim, Allah içinize sindirsin, keyfiniz daim olsun.
    Yeni sözlenen çifte de mutluluklar. Darısı senin çocuklarına...

    YanıtlaSil
  5. Aaaaa.. ah keşke daha önce konuşsaydık... tüüüh yaaa...valla dinlendim demek daha doğru olur tatil için. Mutluluk dileklerin için teşekkür ederim .. benimkiler daha ufak ama ..akşam çok güzel geçti ..inşallah onlarda öyle güzel günler yaşatırlar bize...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar